Furuvik och dopp i Florsjön!...

Igår var vi till Furuvik! Vi var dit med min kusin, Sara och hennes flickor, Nathalie, 7 år igår, Mathilda, Tessan och Moa, samt Tommy och Eva. Vi var ett litet gäng och det behövdes med 5 barn springandes åt alla möjliga håll... Sara hade med bröd, korv, fika + tårta. Smakade jättegott, efter ett tag ute i det fria!

Vi kollade på apor och gick in till ormarna. Jag gillar ju ormar lite grann, hade faktiskt en tigerboa runt halsen på Parken Zoo för några år sedan, ska försöka hitta bildbeviset...

image10



Så här glad blev man efter att ha sett några apor!
image11


På vägen till grillplatsen träffade vi på Nicke Nyfiken och Gula farbron. Nicke tyckte att Jonis hade en jättefin solkeps och ville gärna låna den, det fick han!

image12


Efter att ha kollat på djuren, var det dax för karusellerna. Sara, jag och "storbarna" över 125 cm åkte Piratskeppet, men vi var rörande överens om att den nog var i snubbigaste laget....och så läääääänge den höll på då? Alla mådde vi lite illa när vi klev av den. Sen blev det Batman-karusell, spöktåg, bilar, kaffekoppar, virvelvind osv osv...

Tror nog inte att allt för häftiga karuseller var så bra för mitt höga blodtryck, som trots medicin senast låg på 135/95.

Allt som allt, en jättehärlig dag med trevliga vänner!!

Imorse när klockan ringde var vi jättetrötta allihop, men vi kom upp till slut. Skjutsade iväg barnen, sen hem till solen, kaffet o tidningen i trädgården. Var jättevarmt idag. Carro + minstingen kom förbi och fikade. Hann med en repa till E-center innan jag hämtade ungarna. Åt lite middag och sen for vi till Håkes för att köpa en avslutningspresent till Theos fröken. Hittade en jättefin Clematis + en liten bordsblomma, så det blir nog bra det.

På vägen hem stannade vi till vid Florsjön och barna tog premiärdoppet för i år. Tror aldrig att det varit så tidigt för nån av oss nång gång, är ju iaf bara den 7 juni. Det var nog inte så varmt heller, men ungarna badade ändå!

Imorgon är det fredag och examen för Theo. Fattar inte att till hösten blir det Ettan för honom....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0