Bilen fixad!

Lämnade Pärlan på verkstaden i morse. Vi var där till 7, så det blev till att kliva upp lite tidigare än vanligt. Bussen Theo åker till skolan startar nånstans från Söderhamnshållet, så den bussen tog vi tillbaka hem. Han tyckte att det var jättekul att kliva på bussen före sina kompisar för en gångs skull, han brukar vara en av de sista annars... Theo fortsatte med bussen till skolan och Jonte och jag klev av hemma i Mohed vi.

Hämtade bilen på eftermiddagen, då fick vi skjuts, så vi slapp åka buss. Bromsarna är i topp nu igen, sommardäcken är på och extraljusen avplockade. Bara att rulla och köra igen ett tag nu då!

Plockade upp studsmattan idag åxå, så nu är det bara att hoppa igen! Väntar lite med nätet, behövs nytt fjäderskydd först, hoppas det kommer denna vecka som de lovade på Barnens Hus!

Nope, nu blir det bädden, huvudvärk nu igen...aj aj aj... För mycke tjosan i kroppen enligt brorsan...som för övrigt kämpar på med sin helvetesdiet... Guu, va duktig du är alltså!  Och, du har säkert rätt åxå!...


So long så länge!....


Kommentarer
Postat av: Ragnvi

Godmorgon! Hoppas du mår bättre idag!?
Tjosan i kroppen...undrar vad den åkomman kan vara?!

Fy, så jobbigt med katten, om dom ändå kunde tala!

2008-04-29 @ 04:57:56
URL: http://Rankans.blogg.se
Postat av: Lisa

Hej Nettan!!
Jag är och snokar lite på din sida:-), och fick se att du väntade på ett fjäderskydd till studsmattan. Ett sånt behöver vi oxå, men skulle behöva betala 400-500 kr för ett nytt fast de är garanti kvar på den.
Hur gjorde ni, fick ni ett eller blev du tvungen att betala?
Kram Lisa

2008-04-29 @ 06:10:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0