Theo/mammadag

Idag va det Theos tur att gå till tandis. Även han hade ett hål att laga. Tyvärr blev han superrädd när det skulle stoppas in bomullstussar och när apparater började låta. Borra gick bra, men att fylla igen lagningen gick inte alls. Det va okej sa tandläkare Björn, som f ö var en jättebra barntandläkare. Pedagogisk så det förslog. Me like :-D Blir att återvända i början av sommaren för att slutföra lagningen. Vi åt också en sallad!

Myspys

Vi hade en mamma/Jonisdag på stan. Tyvärr hade han ju ett hål när vi var till tandis, men nu är det lagat! Vi käkade en sallad o fikade lite efteråt!


Yvette utmanade den som ville...

Klart man antar den...

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!

Jag utmanar självklart också alla er som vill!!!!

Lycka till!

1. Vad heter du: Anette

2. Ett ord på fyra bokstäver: Axel

3. Flicknamn: Anna

4. Pojknamn: Anders

5. Yrke: Arkitekt

6. Färg: Aqua

7. Klädesplagg: Adidasbrallor

8. Mat: Aubergine

9. Sak i badrummet: Ansiktsrengöring

10. Plats/stad: Andorra


11. En orsak att vara sen: Andnöd

12. Något man skriker: Aj!

13. Film: Alien

14. Något man dricker: Apelsinjuice

15. Band: ABBA

16. Djur: Apa

17. Gatunamn: Abraham Bäckgatan (Söderhamn)

18. Bil: Audi

19. Sång: Always on my mind

20. Aktivitet med mer än en deltagare: Armbrytning


Alla Hjärtans Dag!

 
Kramar till alla mina vänner och Er andra på Alla hjärtans dag!

Idag har vi ätit en god tårta och myst med god mat, trots att jag fick hem en sjuk Jonte från en kompis idag. Båda killarna sov över hos en varsin vän igår. Jag fick ett gulligt mobilsmycke av mina barn, en söt nalle med ett hjärta och de fick varsin liten present av mig. Dagen har ju blivit lite av ett kommersiellt jippo, som affärerna tjänar pengar på. Bättre då att visa varandra lite då och då att man älskar varandra! Av mina goa klasskompisar i vår studiegrupp fick jag en biokväll med barnvakt! Vicka härliga tjejer de är!
Love and peace!
Anette

Theos absoluta favorit just nu...

Poker Face med Lady Gaga!.. Han sjunger på den hela tiden, och Jonte försöker hänga på han med.... Den är ju fatkiskt hur bra som helst!...

Lägger in länken till Youtube, eftersom inbäddningen var inaktiverad...

http://www.youtube.com/watch?v=xyDRbp1ZPp8

Jag har kollat på film!

Maria Larssons eviga ögonblick... med Maria Heiskanen och Mikael Persbrandt... Den var sååå bra och jag bölade faktiskt, det brukar jag nästan aldrig göra till filmen, men nu kunde jag bara inte hejda mig... En klart sevärd film som jag varmt kan rekommendera!  AAAAA av 5 möjliga!

Melodifestivalen, del 1

Happ, så var den första deltävlingen över... Ingen låt som så där riktigt fastnade... Men jag gillar Caroline af Ugglas hur mycket som helst, hon är grym!Hoppas de andra deltävlingarna är bättre!

Petra Mede var ju bara fööööör dryg och jobbig, jag vill har tillbaka Kristian Luuk och Björn Gustafsson nu!!!

RSS 2.0