Vilken dag är det idag?

Jo, Nettis födelsedag! Hurra, Hurra, Hurra! Grattis till mig! Konstigt att man bara blir yngre och yngre med åren....Puss & Kram

Ute på nätet...

En kompis upptäckte en dag att jag var med i headernkommunens hemsida, www.soderhamn.se, under utbildning, skola, barn! Kul att få vara med och synas lite! Det va evigheter sedan bilden knäpptes, under tiden jag studeradeCfl och det var ju nåt år sedan. Kul ändå!
Biobesök!

Jag jobbade till 12.30 idag. Killarna var till Stormorshäll med farmor och åkte pulka, åt grillad korv med bröd och semla! De kom hem strax efter ett och vi åkte till stan för att se på bio! Kollade på Bolt, en underbar film om en hund som tror han har superkrafter! Barnen älskade den och jag kan hålla med, den var jättebra!

Sportlovsvecka!...

Barnen har sportlov denna vecka, men jag måste jobba, så det blir fritids för dem den här veckan. Tråkigt för killarna, men pengarna behövs verkligen! Theo sover över hos en kompis ikväll, de ska på sportlovsmatine imorgon. Hela 4 filmer ska de se, så imorgon får han ledigt. Jag jobbar bara halva dagar, så lite skoj ska vi se till att hitta på den här veckan iaf.

Igår fick jag hjälp av min goa vän Vettan med att ta ner våra sparkar från vinden, själv vågar jag inte ens klättra upp för stegen...så jag höll mig på marken. Skönt att få ner dem innan vintern är slut...                                             

                                                                                

                                             

RSS 2.0