Kalas och lite shopping...

Barnens farmor kom och väckte oss imorse...Hmm, fått lite dåliga vanor nu på sommaren, både jag och barna, dax och ändra på det, bums! Anyway, umgicks lite och sen drog vi till Mo och till Momme-momme. Hon fyllde år idag, så hon fick lite blommor och så och vi fick supergott fika! Thanks!

Sedan for vi till stan för lite shopping! Började på Dollarstore, skulle ha lite smått och gott där... Strandstolarna med Spiderman som Theo gått och suktat efter hela sommaren, var nedsänkta till 50:-/st, så vi slog till på 2 st!... Bra att ha till nästa sommar om inte annat... Killarna hade fått en varsin tjuga av farmor, och Jonte hade sin med och skulle köpa nåt för, disträ som alltid, la han ifrån sig den och vips var den borta såklart....nån annan unge som säkert blev jätteglad! Jonis kunde inte sluta gråta, men när vi gick till Barnens Hus och köpte ett pennskrin med Blixten McQueen blev han glad igen!

 
Killarna fick lite skolprylar inför starten nästa vecka,
* Pennor
* Suddar
* Stickers, att klistra lite här och var...
* Bokomslag
* Mapp, att stoppa teckningar i...
* Färgpennor
* Kollegieblock
* Dagbok, till Theo..han har redan skrivit i den...hihi...visade mamsen vem han är kär i...Gullhögen...
* Väskor, en rygga till Theo, för utflykter och en shoppingväska till Jonte, så pengarna inte tappas bor fler gånger...en med döskallar, superhäftig!


Skolväskor ska inhandlas imorgon. Då drar vi ner en sväng till Gävle och Valbo. Micke, vi förväntar oss fika hos dig såklart!


 
Lindex fyndade vi lite till grabbarna idag, Jonte fick 2 par jeans och en snygg blå skjorta...
Theo, ett par jeans, en döskalle-skjorta och en Batman-t-shirt, summa för allt drygt 400 spänn! Som hittat alltså!

See ya!

Kommentarer
Postat av: Micke

Verkar som du fyndat igen :) love u sis kram

2008-08-17 @ 18:15:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0