Regnigt Gävle...

Men vi var ju mest inomhus, så vi hade jättekul ändå. Vi åkte tåg ner till Gävle, sen tog vi bussen vidare till Järnvägsmuseet. Det var familjedag när vi var där, så det fanns en massa andra aktiviter att pyssla med där för barnen. De tillverkade rakter, armband av UV-pärlor (pärlor som visar när UV-ljuset från solen är för starkt), lekte med tåg och gjorde en massa annat kul.

image350                                     

image353
Fikadax i en av tågvagnarna...

Jonte blev lite rädd när vi var och kollade i en vagn från förr som transporterade fångar... Plötsligt hördes ett dunkande på en dörr och en röst som sa; "Släpp ut mig". Jonte flög ut ur vagnen, kan säga att jag hoppade till själv, man var liksom inte beredd på det...

image354Efter några timmar på museet, tog vi rälsbuss tillbaka ner till stan. Jättemysigt. Shoppade lite och sedan åt vi på restaurang innan tåget gick tillbaka hem igen. Barna var trötta när vi till slut kom hem strax innan åtta. Tack Susanne, Annika, Erika, Jens och Adrian för en jättetrevlig dag!  Ett extra tack till Rädda Barnen i Söderhamn som sponsrade vår resa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0